FK NAPREDAK: „DOBRO SMO ISKORISTILI PAUZU“

Ovog vikenda nastavlja se takmičenje u okviru fudbalske Super lige Srbije. U osmom kolu FK Napredak gostuje ekipi Spartaka iz Kule. Utakmica se igra u nedelju, 16. septembra od 16.00 sati.

 

Nakon reprezentativne pauze koju je ekipa Napretka iskoristila je da se što bolje pripremi za nastavak prvenstva, ovog vikenda se nastavlja Super liga Srbije, a FK Napredak gostuje u Kuli ekipi Spartaka. Spartak je učestvovao u kvalifikacijama za Ligu Evrope, tako da pored onih u prvenstvu, u predhodnom periodu odigrao je I 6 kvalifikacionih mečeva.

 

Prema rečima Milorada Kosanovića, Spartak nije ni bolji ni slabiji tim od kruševačkog Napretka. “Imamo pravo da se nadamo da ćemo odigrati dobru utakmicu, i uz svo poštovanje protivnika, da ćemo utakmicu I dobiti”, zaključio je Kosanović.

Golman Napretka Nikola Petrović, koji je takođe prisustvovao konferenciji za novinare FK Napredak, pred utakmicu u Kuli, rekao je da ne poznaje najbolje ekipu Spartaka, ali i da su odlično odigrali kvalifikacije za LE.

 

Utakmica OFK Spartak – FK Napredak igra se u nedelju 16.septembra od 16.00 časova na stadionu “Milan Sredanović” u Kuli.