FK TRAYAL U NEDELJU PO BODOVE IDE U BEOGRAD

U okviru 7. Kola Prve lige Srbije FK Trayal će u nedelju od 16.00 sati igrati protiv OFK Žarkovo u Beogradu.

 

Sedmo kolo Prve lige Srbije na prvogramu je ovog vikenda. U prvih 6 kola, FK Trayal upisao je 2 boda iz dve nerešene utakmice, uz 4 poraza. Pobeda protiv Žarkova u Beogradu je neophodna, smatraju u Trayalu.

 

O spremnosti i umeću OFK Žarkovo dosta govori i činjenica da su u predhodnom kolu, na gostovanju, sa 5:1 pobedili OFK Bečej 1918 kao I to da su na tabeli Prve lige,kao novajlija poput Trayala, trenutno na 7. poziciji sa 8 bodova I uz gol razliku 7:6.

 

Trayal je na tabeli Prve lige Srbije pretposlednji sa 2 boda I gol razlikom 2:8. Psihološka situacija među igračima I u stručnom štabu FK Trayal i dalje nije na zavidnom nivou, s obzirom da je utakmica pretkola KUP-a Srbije odigrana u sredu, 12. septembra u Kruševcu završena rezultatom 1:0 u korist gostujućeg Radničkog iz Pirota.

 

Lazarević je dodao da je najlakše prebaciti odgovornost za greške na drugog I da je na sastanku sa igračima rekao da za početak moraju da uvedu samokritičnost u svoje redove, da bi rešavajući te najbanalnije stvari u svlačionici došli na pravi fudbalski put i počeli da ostvaruju dobre rezultate.