DOČEK PRAVOSLAVNE NOVE GODINE NA KRALJEVOM TRGU KAO U METROPOLI

Turistička organizacija Zlatibor i opština Čajetina tradicionalno su organizovali doček pravoslavne Nove godine na Kraljevom trgu uz, očekivano, veliki broj posetilaca, uz vrsne instrumentaliste koje je predvodio maestro Bojan Suđić i soliste Sofija Petrović, sopran i Marko Živković, tenor, kao i virtuoza na harmonici i profesora u Berlinu Dejana Jovanovića.

Koncert, kakav se priređuje samo u metropolama, priređen je za sve prisutne sinoć na Zlatiboru.

Dosadašnja odlična iskustva onih koji su se odlučili za odmor na Zlatiboru, od samog početka Nove godine itekako je uticao na još veći broj gostiju ove planine. U narednim danima, uz najlepšu panoramsku voznju Gold gondolom, možete naručiti branč sa specijalitetima ovog kraja i prirediti jedinstveno iznenađenje prijateljima ili voljenoj osobi.

Takođe, otvoreno je klizalište kao zabava za sve generacije, a kako su kulturna dešavanja zastupljena 365 dana u godini, na programu su i pozorišne predstave za sve generacije.

Turistička organizacija Zlatibor i opština Čajetina žele dobrodošlicu svim budućim gostima i srećan povratak domovima svima koji su već uživali u lepoti ove planine.