AKVA PARK I TENISKI TERENI U RIBARSKOJ BANJI

Ribarska banja, otvaranjem sportsko-rekreativnog centra Samar, postala je još popularnija kod građana. Zbog raznovrsnosti sadržaja, od sportskih do muzičkih, u Ribarskoj banji se traži mesto više. Ribarska banja ovih dana beleži rekordan broj posetilaca. Gostima je na raspolaganju raznovrstan sadržaj, moderan Wellness i spa centar, bazeni, bazeni sa termalnom vodom, a od nedavno i novoizgrađeni sportsko-rekretaivni centar “Samar” za koji se traži mesto više, posebno vikendom. Ne samo to, u ovom sportsko-rekretaivnom centru organizuju se i turniri u odbojci na pesku, kao i teniski turniri koji se održavaju sredom. Jedan u nizu je održan danas.

 

Novi kompleks, kao što smo rekli,  ima teniski teren i teren za odbojku na pesku i akva park sa bazenima s termalnom vodom. Pored ovih sadržaja, Sportsko-rekreativni centar posetiocima će ponuditi i rent-a-bike, stoni tenis, a biće organizovana i razna dešavanja, kao što je noćno kupanje, kao i razne druge prigodne aktivnosti. U planu je dalja modernizacija smeštajnih kapaciteta Ribarske banje i proširenje turističke ponude, ističu u menadžmentu SB “Ribarska banja” i dodaju da je posećenost rekordna, naročito vikendom, a pored posetilaca iz našeg kraja, sportsko-rekreativni centar “Samar” posećuju gosti i iz drugih gradova Srbije.

 

Inače, svake godine, u Ribarskoj banji organizuje se “Kulturno leto”, manifestacija koju prate brojni nastupi kulturno-umetničkih društava, kocerti, likovne kolonije, književni i sportski događaji, te manfestacije poput Etno festivala hrane, muzike i starih zanata, koji će se održati 13.jula.