3. SAJAM TIMOVA ZA KARIJERNO VOĐENJE

U Kruševačkom pozorištu će, u utorak, 29. oktobra, od 12 do 14 časova biti održan 3. Sajam timova za karijerno vođenje i savetovanje kruševačkih srednjih škola. Organizator je Udruženje građana “Edukativni centar Kruševac”, uz podršku SOLIDAR SUISSE, a u okviru projekta “Moja karijera – Međusektorski do razvijenog sistema karijernog vođenja i savetovanja u Kruševcu”.

 

Na štandovima Sajma, koordinatori Timova za KVIS kruševačkih srednjih škola predstaviće aktivnosti u oblasti karijernog vođenja i savetovanja, kao i obrazovne profile. Uz podelu pojedinačnih karijernih informatora za svaki obrazovni profil, planirane su i prezentacije. Sajam je otvoren za sve zainteresovane, a očekuje se prisustvo: učenika srednjih i završnih razreda osnovnih škola, predstavnika obrazovnih ustanova i institucija.

 

Cilj projekta “Moja karijera – Međusektorski do razvijenog sistema karijernog vođenja i savetovanja u Kruševcu” je unapređivanje zapošljivosti i zapošljavanja mladih, kroz institucionalizaciju međusektorskog modela karijernog razvoja mladih, širenje mreže partnerstava i usluga, kao i dalji razvoj modela KVIS (karijernog vođenja i savetovanja) na teritoriji Grada.