1/4 FINALA KUP-a, U KRUŠEVAC STIŽE PARTIZAN /video

Nakon prvenstvenog kola, koje je igrano predhodnog vikenda, kada je u nedelju Partizan upisao još jedan poraz u utakmici protiv Voždovca, trener ovog trofejnog kluba Zoran Bata Mirković i predsednik Partizana Ivica Ilijev, podneli su ostavke na svoje funkcije. Da li će trenutno stanje u redovima aktuenog prvaka KUP-a Srbije uticati na utakmicu u Kruševcu, pitanje je na koje je šef stručnog štaba FK Napredak Milorad Kosanović odgovorio da to nije pitanje za njega, da se ne raduje tuđoj nesreći i da Batu Mirkovića izuzetno ceni kao stručnjaka.

 

FK Napredak ulazi u dve interesantne utakmice pred kraj prve faze takmičenja fudbalskog prvenstva Srbije 2018/2019. Jedna od njih se za vikend igra u Surdulici a druga je sutrašnja sa Partizanom. “Ipak se radi o Partizanu, radi se o velikom klubu, bez ozira na trenutna dešavanja u njihovim redovima. Taj tim je mnogo bolji nego što se to pokazao u poslednje dve utakmice u prvenstvu, jer ko je gledao utakmice, složiće se samnom da je u obe Partizan na terenu bio mnogo bolji od protivnika”, rekao je Kosanović i još jednom ponovio da je za loš rezultat svih protivnika Voždovca kada utakmicu igra kod kuće, kriv upravo stadion “na krovu”.

 

Četvrtfinale KUP-a je utakmica koju će FK Napredak odigrati najbolje što može u ovom trenutku. Prilikom organizovanja jednog ovakvog sportskog događaja bezbednosno visokog rizika bilo je potrebno preduzeti određene mere ali redovne cene ulaznica su promenjene. O tome je govorio predsednik FK Napredak Vladimir Arsić.

 

 

Utakmica četvrtine finala KUP-a Srbije između kruševačkog Napretka i beogradskog Partizana igra se u sredu, 13. marta od 15.30 sati na stadionu “Mladost” u Kruševcu.