ZIMSKA SLUŽBA JKP “KRUŠEVAC” SPREMNA ZA ZIMSKI PERIOD

Javno-komunalno preduzeće „Kruševac“, prema rečima direktorke Snežane Radojković, raspolaže sa dovoljno radnika i mehanizacije za zimsko održavanje trotoara, pešačkih staza, trgova i ulica u Kruševcu. Komunalno preduzeće predstojeći zimski period dočekuje sa 21 specijalizovanim vozilom, sa raonicima i daskama za sneg. U voznom parku su i nova vozila za posipanje soli i rizle na terenu. Sva vozila su tehnički ispravna i spremna su za početak zimske sezone.

Na zalihama trenutno ima oko 30 tona soli, a obezbeđena je i kontinuirana isporuka po potrebi. U saradnji sa službom Mesnih zajednica i nadležnim službama, predstavnici grada obilaze preduzeća nadležna za održavanje površina u zimskom periodu, kako bi što spemniji dočekali zimske dane. Na seoskom području u i u ovoj građevinskoj sezoni radilo se na infrastrukturi i uređenju puteva, sa ovim radovima biće nastavljeno i u narednom periodu. U mnogim mestima putevi su u dobrom stanju. JKP „Kruševac“ funkcionisaće bez ikakvih problema kada je u pitanju održavanje programom predviđenih površina tokom zimskog perioda.

Inače, Zimska služba Javno-komunalnog preduzeća „Kruševac“ počinje je sa radom 15. novembra i biće aktivna do kraja zimskog perioda, odnosno do 15. marta.