ZAVRŠENA JE 56. “ŽUPSKA BERBA” /video

56. privredno-turistička manifestacija Župska berba završena je sinoć koncertom Aca Pejovića. Najpoznatija privredno-turistička manifestacija ovog dela Srbije,koja traje vise pola veka i okuplja najbolje Župske vinare i vinogradare u slavu početka berbe grožđa. Posetioci Župske berbe imali su priliku da gurmanska jela bogato zaliju vinom iz, jedinstvene u svetu, “Fontane vina”, koja simbolizuje nepresušnost župskog vinogorja.

 

Velika atrakcija je i Vinska ulica, mesto gde se posetioci najduže zadrže i gde imaju priliku da vide i probaju vina i ostale proizvode od grožđa.

 

Bogati kulturno-umetnički i zabavni sadržaji, okupili su rekordan broj posetilaca, kako iz Turističke organizacije Aleksandrovac ističu, i ove godine su se potrudili da muzički program zadovolji različite ukuse gostiju, pa je tako prvog dana manifestacije nastupio RTS karavan narodne muzike, drugog dana koncert je održala Aleksandra Prijović, ljubitelji rok muzike uživali su u subotu uz hitove YU grupe, a poslednjeg dana u nedelju nastupio je Aco Pejovic.