ZA VIKEND 3D FILMOVI U BIOSKOPU

 

U bioskopu „Kruševac“ tokom vikenda, 09. i 10. juna 2018.godine možete pogledati filmove „Čarobni princ“ i „Svet iz doba jure: Uništeno kraljevstvo“ i to:

 

09.06. i 10.06. od 16.30 i 10.06.2018. u 18.30

 

ČAROBNI PRINC

 

Žanr: Animacija                                                  

 

Svi znamo kako se završavaju klasične bajke. Pepeljuga se udaje za princa na belom konju, Snežana  takođe, a Uspavana Lepotica  se udaje za…isto princa na belom konju. A kako završava nova animacija producenata Šreka saznajte sami.
Kao beba, princ Šarmer je blagosloven neodoljivim šarmom zbog kojeg se na njega sve žene lepe kao magnet. Svaka žena koju upozna se zaljubljuje u njega. Nakon što se nađe veren  s tri devojke, princ uz pomoć stranca odluči da krene  u potragu za pravom ljubavi. Međutim, stranac „Lenny” krije veliku tajnu.

 

09.06. od 18.30 i 09.06. i 10.06. u 21.00

 

SVET IZ DOBA JURE: UNIŠTENO KRALJEVSTVO

Žanr: Akcija, avantura, fantastika

 

Prošlo je četiri godine od kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svet iz doba jure.

Ljudi su napustili Isla Nublar, dok se preživeli dinosaurusi bore za opstanak. Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven (Kris Prat) i Kler (Brajs Dalas Hauard) pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zaveru koja može da ugrozi celu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije. Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan on najuspešnijih filmskih serijala ikada, predstavlja nam novi nastavak i podseća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. A u ovom nastavku ćemo videti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo. Dobrodošli u Svet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo.

 

Cena ulaznice: 250.00 dinara