VREDNA DONACIJA URUČENA CENTRU ZA OSOBE SA INVALIDITETOM

Centru za osobe sa invaliditetom televizija Plus uručila vrednu donaciju. Inače, humanitarna akcija ove medijske kuće se realizuje već nekoliko godina, sa ciljem da se poboljšaju uslovi života i rada u ustanovama socijalne zaštite.

Centar za osobe sa invaliditetom u Kruševcu stvorio je bolje i kvalitetnije uslove za boravak ove osetljive kategorije ljudi. Uz podršku lokalne samouprave, društveno odgovorih kompanija, preduzeća i ustanova, kao i pojedinaca, ali i uz sopstveno zalaganje menadžmenta ustanove, gotovo svi objekti su potpuno renovirani i uređeni. Listi donatora priključila se i medijska kuća TV “Plus” koja je Centru za osobe sa invaliditetom donirala kućne aparate, posuđe i neophodne stvari za njihovu kuhinju.

Korisnicima proširenje kapaciteta i uredjenje prostora pruža mogućnost da se dodatno socijalizuju i steknu nove veštine potrebne za svakodnevno funkcionisanje, a donacije TV “Plus” pružiće mogućnost da se oprobaju u novim receptima poslastica koje će zamirisati iz njivove kuhinje.