U VEĆIM GRADOVIMA PRODUŽEN POPIS, U KRUŠEVCU ZAVRŠEN

Popis stanovništva biće produžen za jedan do maksimalno sedam dana u pojedinim gradovima u kojima nisu popisani svi građani, rečeno je u Republičkom zavodu za statistiku. Gradovi u kojima će biti produžen popis su Užice, Valjevo, Smederevo, Pančevo, Šabac, Novi Sad, Subotica i pojedine opštine u Gradu Beogradu.

Terenska realizacija Popisa 2022. godine u Kruševcu je završena 31. oktobra 2022.godine u 20 časova. U prvim danima novembra biće organizovano dežurstvo u kancelariji popisne komisije u Kruševcu, Gazimestanska broj 1, zgrada Gradske uprave, kancelarija br. 8, kako bi građani koji iz bilo kog razloga nisu popisani mogli da se jave dežurnom popisivaču radi popisivanja.

Kontakt telefon popisne kancelarije na koji se građani mogu javiti narednih par dana i uspostaviti kontakt sa dežurnim popisivačem je 440-798 ili 066/88-88-037.

Republički zavod za statistiku ovom prilikom zahvaljuje se svim građanima, popisivačima, instruktorima, koordinatorima, medijima i svim ostalim saradnicima, koji su doprineli uspešnoj realizaciji Popisa 2022.