U UTORAK PROMENLJIVO OBLAČNO, UGLAVNOM SUVO

U noći ka utorku povremena kiša u većini predela. U utorak na severu Srbije svežije sa kišom, a na jugu toplije sa sunčanim intervalima i dužim suvim periodima sa manjom šansom za kratkotrajnu kišu. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak oko normale, a na jugu Srbije malo ispod normale. Minimalna temperatura od 5°C na severu do 10°C na jugu, a maksimalna od 12°C na severu Vojvodine do 22°C na jugu Srbije.

U utorak u Kruševcu relativno toplo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Moguća je kratkotrajna kiša, ali će veći deo dana biti suvo. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 19°C.

U sredu promenljivo oblačno vreme uz smenu oblačnih i kratkotrajnih sunčanih intervala sa povremenom kišom. U drugoj polovini sedmice znatno toplije vreme sa dužim sunčanim periodima. U četvrtak je moguća ređa pojava lokalnih pljuskova popodne, dok će u petak i subotu preovlađivati sunčano vreme. Maksimalna temperatura može dostići 30°C u subotu prvi put ove godine.