U SUBOTU U KRUŠEVCU HLADNO I OBLAČNO, MINIMALNA TEMPERATURA -7°C A MAKSIMALNA 0°C

U subotu u Kruševcu hladno i promenljivo oblačno uz slab severozapadni vetar. Moguća je pojava kratkotrajnog slabog snega ujutru, a tokom dana suvo. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -7°C, a maksimalna do 0°C

U nedelju suvo sa dužim sunčanim periodima uz jutarnji mraz i toplije vreme tokom dana u odnosu na subotu za 2 do 5 stepeni. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -12°C do -3°C, a maksimalna od 2°C do 6°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -4°C do 1°C.

U ponedeljak još malo toplije uz postepeno naoblačenje koje će popodne usloviti slabu kišu, najpre na severu i jugozapadu Srbije, a na planinama sneg. U noći ka utorku padaće slaba kiša i susnežica. U utorak malo hladnije. Na severu Vojvodine  razvedravanje, a u ostalim krajevima oblačno sa kišom, susnežicom i snegom koji odlaze ka jugoistoku Srbije uz prestanak padavina od severa ka jugu. U sredu ujutru mraz, a tokom dana toplije nego u utorak. U četvrtak još toplije uz naoblačenje i moguću kišu.