U NEDELJU I PONEDELJAK TOPLO, OD UTORKA MOGUĆE OSVEŽENJE

U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura i malo manja vrućina nego u subotu uz dnevni razvoj oblaka i moguću ređu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne i krajem dana. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 23°C, a maksimalna od 32°C na severu do 35°C na jugu Srbije. Uveče je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše. Temperatura u 22 sata od 22°C do 27°C.

U nedelju u Kruševcu vrlo toplo uz par stepeni nižu temperaturu nego u subotu i uz popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 34°C.

U ponedeljak u Kruševcu vrlo toplo uz duže sunčane periode i dnevni razvoj oblaka sa malom šansom za pojavu lokalnih pljuskova. Vetar slab severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 34°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata oko 22°C.

U utorak niža i prijatnija temperatura uz razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Dnevne temperature bi bile malo ispod 30°C u većini krajeva. Vetar slab severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 21°C, a maksimalna od 27°C na severu do 33°C na jugu Srbije. Uveče je moguća pojava kratkotrajne kiše. Temperatura u 22h od 18°C do 23°C.

U sredu i četvrtak prijatnija temperatura uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U petak i za idući vikend ponovo sve toplije prema današnjoj prognozi.