U KRUŠEVCU SUTRA TOPLIJE, TEMPERATURA DO 30°C

U noći ponedeljak na utorak je moguća kratkotrajna kiša ponegde. U utorak ujutru malo oblačno, a tokom dana preovlađujuće sunčano i malo toplije vreme nego u ponedeljak. Popodne na jugozapadu razvoj oblaka uz povremene lokalne pljuskove. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 12°C do 16°C, a maksimalna od 26°C na severu Vojvodine do 31°C na jugu Srbije.

 

U utorak preovlađujuće sunčano i toplije nego u ponedeljak. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura oko 14°C, a maksimalna do 30°C.

 

U sredu duži sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka sa pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne. Češći pljuskovi su mogući na jugozapadu Srbije. U četvrtak sunčano i toplo uz razvoj oblaka i ređu pojavu lokalnih pljuskova na jugozapadu Srbije. U petak lokalni pljuskovi i osveženje, najpre na severu i zapadu Srbije. Za naredni vikend svežije i promenljivo oblačno uz povremenu pojavu kiše i lokalnih pljuskova.