U BIOSKOPU „OTAC I SIN NA NESLUŽBENOM PUTU“

Od 06. septembra do 12. septembra 2018. godine u bioskopu „Kruševac“, sa proekcijama u 17.00, 19.00 i 21.00 sat, možete pogledati:

 

„OTAC I SIN NA NESLUŽBENOM PUTU“ – Komedija

Nakon srčanog udara, svetski poznati glumac koji pati od alkoholizma primoran je da putuje preko cele države kako bi prisustvovao ćerkinom venčanju. U ovu poslednju i neobičnu avanturu upušta se s otuđenim sinom koji je usput i svedočio protiv oca na parnici za razvod braka. Otac i sin na neslužbenom putu crna je komedija o odnosu između oca i sina koji s vremenom od prividne i željene potpune suprotnosti karaktera dolaze do zaključka da su puno sličniji nego što su mislili..

 

Cena ulaznice: 200,00 dinara.

 

U subotu 08. i nedelju 09. septembra 2018. godine na repertoaru bioskopa „Kruševac“ biće digoitalnom tehnikom rađeni filmovi i to:

 

Subota, 08. septembar 2018. godine od 17.00 i u nedelju 09. septembra 2018. godine od 19.00 sati film

„RINGE RINGE RAJA“ – Animirani, avanutura, komedija

Dva izgubljena pačeta, slabašna šesnaest dana stara Či i njen mlađi brat Čao, odvojeni su od svog jata, zahvaljujući ludorijama prevelikog entuzijaste Penga, slobodoumne guske koja će radije da vežba akrobacije u vazduhu, nego da se pridruži ostalim guskama prilikom tradicionalne selidbe u toplije krajeve.

Uplašeni i usamljeni, u želji da se vrate svom jatu, pačići će zatražiti pomoć od Penga, koji će ih odbiti, jer ova dva mališana urušavaju njegov imidž odmetnika. Međutim, Peng zadobija tešku povredu krila koja će ga učiniti ranjivim. Tek tada on pristaje da pomogne pačićima da se vrate jatu i tako uz šetnju sa njima prikriva svoju povredu.

 

 

Subota, 08. septembar 2018. godine u 21.00 i u nedelju 09. septembra 2018. godine od 21.00 sat film

„OPATICA IZ PAKLA“ – Horor

Kada časna sestra u Rumuniji j oduzme život, Vatikan će poslati dva sveštenika da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Rizikujući ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je terorisala publiku u filmu Prizivanje Zla 2..

 

Subota, 08. septembar u 19.00 sati i nedelja, 09. septembar u 17.00 sati film

„TOM I BOB“ – Animirani, avantura, porodični 

Pedantni dabar Bob vodi vrlo uredan život. Vredan je: vežba svako jutro, radi u svojoj bašti, melje žito u svom mlinu i sprema košnice za gospodina Medveda.Njegov život se dramatično menja kad mu na vrata pokuca mačak Tom i useli se kod njega usred noći. Mačak je nemirno stvorenje koje stalno traži nove pustolovine. Jednog dana, dok posmatra nebo, Tom ugleda vatrenu loptu koja juri nebom i pada na zemlju..

 

Cena ulaznice: 250,00 dinara.