U BAČKOJ PALANCI KIŠA KARTONA I GOLOVA

FK Bačka 3 : 3 FK Napredak

 

Strelci:

 

FK Bačka: Filip Bajić 18. minut, Damir Čeković 58. minut, Filip Bajić 73. minut.

 

FK Napredak: Miloš Vulić 12. minut, Nikola Eskić 66. minut, Aleksa Vukanović 71. minut.

 

 

Sve je počelo u 12. minutu, kada je Milan Vulić doveo Kruševljane do prednosti. Delovalo je da će se strasti smiriti već u 18, u minutu kada je Filip Bajić izjednačio golom „sa kreča“. Međutim, u drugom delu je prštalo na stadionu Slavko Maletin „Vava“. Damir Čeković je u 58. doneo vođstvo Bačkoj, ali su onda usledili novi naleti tima Milorada Kosanovića i još dva gola. Nikola Eskić u 66. i Aleksa Vukanović u 71. kreirali su novi preokret. Ipak, ni to nije bilo dovoljno da Napredak bodove odnese u Kruševac. Samo dva minuta posle trećeg gola za goste dosuđen je još jedan penal za Bačku. Ponovo je siguran bio Bajić. Napredak je na petom mestu sa 32 boda, dok Bačka ima 17 na 11. poziciji.

 

„Sami sebi smo dali tri gola. Kod 2:1 smo morali da realizujemo šanse koje smo imali. Drago mi je da je populacija fudbalskih ljudi videla da Bačka igra moderno, da hoće da se takmiči. Treba nam vremena. Posle svega što se izdešavalo mogu da čestitam svojim momcima na želji i htenju. Očekujem još bolje igre od tima, od pojedinaca da se više takmiče i žele“, rekao je posle utakmice Dragan Đorđević, trener Bačke.

 

„Nisam zadovoljan bodom i igrom jer mi moramo i možemo mnogo bolje. Primili smo opet golove iz dva penala, napravili grešku kod drugog gola, promašili nekoliko dobrih šansi“, rekao je Kosanović.

 

Izvor: mondo.rs