TOPLANA: RADI SE NA OTKLANJANJU KVARA U BALKANSKOJ ULICI

JKP „Gradska toplana“ Kruševac danas, 17. novembra 2020. godine vrši normalnu proizvodnju i distribuciju toplotne energije koja se odvija po ustaljenom redu.

Problem u snabdevanju toplotnom energijom imaju jedino korisnici Balkanske br. 53. i br. 55. Radi se o problemu u sekundarnoj mreži i to u pojedinim stanovima osmog, devetog i desetog sprata. Naše dežurne ekipe su tokom jučerašnjeg dana locirale kvar i radi se na otklanjanju istog. Naime, poslednja tri sprata Balkanske br. 53. i br. 55. imalo je problem, tako da su danas ti stanovi isključeni sa sistema. S obzirom na to da se radi o problemu sekundarnih instalacija, sa upravnicima zgrada je dogovoreno da će JKP ,, Gradska toplana ” biti izvođač radova na otklanjanju pomenutog kvara.

Danas u 12.00 časova sa sistema će biti isključene zgrade br. 49, 51, 53 i 55 u Balkanskoj ulici, kako bi radnici mogli da nastave sa iskopom, budući da se u blizini nalaze podzemni kablovi EPS-a.

Očekujemo da će radovi biti završeni do kraja dana, a da će stanari navedenih zgrada do jutra imati tople radijatore, poručuju iz kruševačke toplane.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.