TOPLANA: PROBLEM SA GREJANJEM U BALKANSKOJ I OBILIĆEVOJ

Poslednjeg ponedeljka tekuće godine, JKP ,,Gradska toplana”, vrši regularnu proizvodnju i distribuciju toplotne energije prema svim svojim korisnicima na teritoriji grada Kruševca.
Za dane vikenda, Toplana je kontinuranim radom snabdevala naše sugrađane energijom i svi naši korisnici imali su tople radijatore. Danas, rad svih toplotnih izvora, kako u okviru ,,Centralnog toplotnog izvora”, tako i u okviru dislociranih kotlarnica u naseljima ,,Rasadnik 2” ; ,,Prnjavor” i ,,Bare”, funkcioniše po ustaljenom redu.

Zbog problema u sekundarnom delu mreže, zastoj u snabdevanju energijom imaju korisnici viših spratova (8, 9. i 10.) Balkanske ulice br. 53. i br. 55. ,,Gradska toplana” će izaći u susret stanarima pomenutih zgrada i naši radnici će otkoloniti ovaj kvar. Problem u snabdevanju energijom ima deo Obilićeve ulice (od ulice Majke Jugovića do Kajmakčalanske). Naša služba distrbucije će u toku dana izaći na teren i rešiti ovaj problem koji ima nekoliko privatnih kuća.

Dežurne ekipe za intervencije su na terenu, a korisnici se za pomoć i podršku mogu obratiti putem našeg pozivnog centra na brojeve telefona: 037/447-790 i 037/447-791. Službe distribucije i održavanja svakodnevno izlaze u susret našim korisnicima, u svrhu pružanja neophodne pomoći, uz sve mere zaštite propisane od strane Vlade Republike Srbije, u cilju očuvanja zdravlja korisnika i zaposlenih.