TOPLANA: GLAVNA AUTOBUSKA STANICA DANAS BEZ GREJANJA

Saopštenje JKP „Gradska toplana“ Kruševac: „Obaveštavamo Vas, da JKP ,,Gradska toplana” Kruševac, danas, 14. januara, vrši proizvodnju i distribuciju toplotne energije bez problema i u skladu sa planiranim režimom rada.

Ovog jutra, rad svih kotlarnica, kako u okviru Centralnog toplotnog izvora u ulici Mike Stojanovića na jasičkom putu, tako i dislociranih kotlarnica, funkcioniše po planiranom redu i u skladu sa spoljašnjim vremenskim uslovima. Iz Centralnog toplotnog izvora, trenutno šaljemo energiju putem dva kotla na gas i jednog kotla na ugalj. Dok se korisnici naselja ,,Bare” greju uz pomoć četiri kotla na ugalj, stanovnici ,,Prnjavora” se snabdevaju toplotnom energijom uz pomoć prirodnog gasa, a naša treća dislocirana kotlarnica ,,Rasadnik 2” funkcioniše putem kotlova čiji je glavni energent ulje za loženje – mazut. Energenata za snabdevanje sugrađana u svim delovima grada ima dovoljno, a zalihe istih proširujemo sukcesivno.

Danas će bez grejanja biti Autobuska stanica Kruševac. Naša ekipa distribucije je već na terenu i radi na otklanjanju problema.

U gradu je stanje redovno i nema najavljenih isključenja, ,,Gradska toplana” Kruševac vrši normalnu isporuku i svi naši korisnici imaju tople stanove. Dežurne službe za intervencije su dostupne za sve naše sugrađane i izlaze im u susret za sva pitanja, pomoć i podršku.“