REPERTOAR BIOSKOPA “KRUŠEVAC”

PRAVO MESTO  30.4.  U  17,oo i 19,oo

 

Jedan misteriozni čovek svakog dana sedi za istim stolom u istom restoranu.

Tamo je i danju i noću i svojim posetiocima pristaje da ispuni najdublje i najnedostižnije želje, dodeljujući im neobične zadatke zauzvrat.

Kada ljudi u potrazi za čudom, suočeni sa izborom i posledicama, sami definišu dobro i zlo i imaju slobodu da biraju svoj put, na šta će biti spremni da ostvare svoje najveće želje?

 

L E D                 30.4. U  21,oo       


  Inspirisan istinitim dogadjajima, Led je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nadja je zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava povredu i završava u invalidskim kolicima. Zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši…

 

МАRATONCI  TRČE  POČASNI KRUG  26.4. U 21,oo                                                                             

 

Radnja je smeštena u malu srpsku palanku, 1935. godine, posle atentata na kralja Aleksandra u Marseju. Porodica Topalović ima pet generacija muškaraca, koji se bave prodajom pogrebne opreme i grobarskim poslom i svađaju se oko nasledstva upravo preminulog Pantelije Topalovića, osnivača porodične pogrebne firme. Najmlađi član porodice, Mirko, ima namere da ostavi porodični posao i da se bavi nečim „časnijim“; takođe, želeo bi da se venča…

ULAZ JE SLOBODAN

 

                                             28  i  29.4.2018. NA REPERTOARU SU FILMOVI U DIGITALNOJ TEHNICI

 

CVRLE NIKAD NE LETI SAM     28.4. U 16,oo

                                                                                                                                                                                                                        

Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći I prijatelji.

 

OSVETNICI: RAT BESKRAJA             28.4.   U 18,oo  I  20,45       29.4.   U 18,oo  I  20,45  

 

                         

Očekujte neočekivano sa svim voljenim herojima okupljenim na novom zadatku, u filmskom putovanju bez presedana gde će se sresti svi likovi Marvelovog filmskog univerzuma.

 

ZEC PETAR  (SINHRONIZOVANO)  29.4. u  16,oo

 

                        

Kada na farmu po svoje nasledstvo dođe mlađi gospodin Toma Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Ali mladi Gregor nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Bibu koja je ujedno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza što na kraju rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bibe. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline pravac u gužvu londonske podzemne željeznice i sve do opasnih ulica grada i nazad.Ali na kraju, Petar mora da shvati da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

 

Cena ulaznice:  250,oo dinara 

                                                                          

                            

                     BIOSKOP NEĆE RADITI:  1 i 2.5.2018.