PROMENLJIVO OBLAČNO I NAREDNIH DANA

U nedelju u Srbiji promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i nestabilno vreme sa mogućom pojavom kiše i kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Temperatura u manjem porastu u odnosu na subotu. Vetar slab, severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 17°C, a maksimalna od 24°C u Valjevu i Loznici do 27°C na severu i u Negotinu.

U nedelju u Kruševcu promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i kratkotrajnom kišom i mogućim lokalnim pljuskovima. Vetar slab, severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 25°C.

U ponedeljak u Kruševcu promenljivo oblačno sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 25°C.

U utorak u Srbiji promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i nestabilno vreme sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima. Od srede sve toplije i sunčanije sa manjom šansom za pljuskove u drugoj polovini iduće sedmice.