“PODELJENA SREĆA, DVA PUTA JE VEĆA”

Programi Kulturnog centra Kruševac, posvećene obeležavanju Dečije nedelje:

Ponedeljak/utorak
Plato ispred 5/6.10.2020.

Kulturni centar Kruševac se i ove godine različitim kulturnim sadržajima za decu pridružio obeležavanju Dečije nedelje koja se dešava od 05-12. oktobra. Tim povodom, za ponedeljak i utorak, 5/6. oktobra sa početkom u 11.00 časova na platou ispred Kulturnog centra Kruševac, planirana je radionica grnčarstva koju će voditi Luna Živadinović, članica udruženja Etno Rasina iz Kruševca. U ponedeljak radionicu će pohađati učenici područnog odeljenja u Lazarevcu, OŠ „Brana Pavlović“, a u utorak učenici područnog odeljenja u Donjem Stepošu OŠ „Despot Stefan“.

Utorak

06.10.2020.
Plato ispred crkve Lazarice

„U radiju žive mali ljudi“

Program posvećen 50-godišnjici rada Radio programa Kruševac koji organizuju KCK, Kruševačka eparhija i Društvo prijatelja dece, a u okviru dečije nedelje. Članovi dramskog studija Bata Miladinović sa gostima uživo će izvesti program pred publikom i dočarati studio gde nastaje radio program.

Sreda,
07.10.2020.

Pozorišna predstava

„Kulturociklin 2 metra“

Za sredu, 7. oktobar, sa početkom u 18.00 časova u Beloj sali Kulturnog centra Kruševac (plato ispred Kulturnog centra Kruševac – ukoliko vreme dozvoli), planirana je pozorišna predstava „Kulturociklin 2 metra“ u izvođenju dramske sekcije neformalne grupe građana „Kulturociklin“ i Kulturnog centra Kruševac. Predstava je rađena po tekstu Sandre Maksimović“ i članova ovog neformalnog udruženja.