1/8 FINALA KUP-a SRBIJE: FK BORAC – FK NAPREDAK /video

U sredu, 24. oktobra, u osmini finala KUP-a Srbije, u Čačku će se sastati domaći Borac i FK Napredak. FK Borac iz Čačka je do ove sezone bio član Super lige Srbije, a sada se takmiči u okviru Prve lige.

 

O očekivanjima pred utakmicu osmine finala Kupa, šef stručnog štaba FK Napredak Milorad Kosanović je rekao da je Borac tim koji igra moderan i agresivan fudbal, da su sa veoma dobrom tradicijom u odnosu na mnoge timove sa kojima se takmiči u svom rangu, sa velikim iskustvom i u ligaškom i u KUP takmičenju i da njihova trenutna pozicija na tabeli Prve lige, posle 12 odigranih utakmina su na 12. poziciji, ne odražava njihov kvalitet na pravi način.

 

Idemo u Čačak da napravimo dobar rezultat i sa željom da prezimimo u KUP takmičenju, jer nije mala stvar biti u 8 najboljih timova srpskog fudbala, a sve od nas zavisi, zaključio je Kosanović. O protivniku je govorio i Igor Ivanović, dvadesetjednogodišnji vezni igrač Napretka.

 

Utakmica osmine finala Kup-a Srbije igra se u sredu, 24. oktobra sa početkom u 17.00 sati, na stadionu FK Borac u Čačku.