OČEKUJE SE POJAČAN INTENZITET SAOBRAĆAJA NAREDNIH DANA

JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da se narednih dana zbog predstojećeg praznika, dana Državnosti Republike Srbije „Sretenja“ i školskog raspusta očekuje povećan intenzitet saobraćaja na državnom putevima.

Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, svi naplatni kanali su u funkciji bez minuta pauze.

Duž autoputeva u Republici Srbiji na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu.

JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Pratite nas na internet prezentaciji, mobilnoj aplikaciji, ali i na društvenim mrežama Tviter, Instagram i Fejsbuk. Detaljne informacije o stanju, eventualnim zabranama, odronima, magli, ledu i prevojima na kritičnim deonicama, na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, svakodnevno u 6:00 i 18:00 časova, a u slučaju vanrednih okolnosti i češće, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije“ na linku:
https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/zimska-slu%C5%BEba-2021-2022