NOVOGODIŠNJA RASVETA BIĆE POSTAVLJENA DO 15. DECEMBRA

Javno komunalno preduzeće “Kruševac” je pre 10-ak dana krenulo sa postavljanem dekorativne novogodišnje rasvete u gradu, ali i u pojedinim seoskim sredinama. Ove godine je različitih dekorativnih ukrasa više nego ranije. Direktorka JKP “Kruševac” kaže da se sa nabavkom novogodišnjih ukrasa, rasvete i 3D figura koje se postavljaju u Kruševcu krenulo na vreme i da su ispoštovane sve zakonske procedure.

Centar Kruševca je već par meseci zatvoren za saobraćaj i tako će, prema rokovima za završetak rekonstrukcije Trga Kosovskih junaka biti najdalje do Vidovdana naredne godine, tako da se novogodišnje ukrašavanje prebacuje na ulice koje su trenutno u upotrebi u većoj meri nego ranijih godina.

Od početka epidemije koronavirusa u Srbiji i uvođenja vanrednog stanja u martu ove godine, radnici kruševačkog komunalnog preduzeća su, možemo slobodno da kažemo, poneli veliki teret. Pored redovnog održavanja higijene u gradu, koja je od marta i pojačana, JKP “Kruševac” radi i na redovnoj dezinfekciji gradskih i seoskih ulica, prostora oko zdravstvenih ustanova, ali, uz pomoć gradske uprave, ni ove godine nisu zapostavili ni poslove na uređenju pred Novogodišnje i Božićne praznike. Planom JKP “Kruševac” predviđeno je da se postavljanje novogodišnje rasvete završi od 15. decembra.