NAPREDAK – ČUKARIČKI

Napredak će, poslednji put u ovoj sezoni, zaigrati pred domaćom publikom u nedelju 13.maja od 17: časova. Protivnik nam je Čukarički, jedina ekipa koju u ovoj sezoni Napredak nije ni jednom porazio:

„Čeka nas vrlo ozbiljna utakmica. To je tim koji ima ambicije, obzirom da su ispali iz Kup-a, da izbori plasman koi može da im omogući igranje u Evropi. Bez obzira na bodovnu situaciju u kojoj se nalazimo nama je ovo ista utakmica kao i sve koje smo do sada odigrali, i mi tu ne pravimo razliku.

Mi imamo obavezu prema sebi, da igramo i da se ponašamo onako kako su se ovi momci ponašali u dosadašnjem prvenstvu, a to znači odlično i želimo da se istakmičimo i u nedelju da bi smo na lep način završili prvenstvo.

To su nam želje i ambicije i potpuno smo spremni da odigramo još jednu dobru utakmicu“, rekao je šef stručnog štaba Napretka Milorad Kosanović.

„Mi idemo na pobedu“, nije bio diplomata Aleksa Vukanović pred okupljenim novinarima, i nastavio:

„Želimo da se pred domaćom publikom pokažemo u najboljem svetlu, da damo svoj maksimum i da ta tri boda ostanu kod nas. Nismo ih pobedili tri utakmice i vreme je da uzmemo ta tri boda.“

Ulaznice za utakmicu Napredak-Čukarički biće puštene u prodaju na dan utakmice, u nedelju 13.maja od 10:00 sati na blagajnama stadiona Mladost u Kruševcu. Cene ulaznica su nepromenjene.

 

Izvor: fknapredak.rs