METEOS: U UTORAK SUNČANO, TEMPERATURA 22°C

U utorak sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka i pojavu kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova popodne. Veća šansa za kišu je na zapadu i severu Srbije, a manja na istoku i jugu. Vetar slab promenljiv, ujutru južni, popodne severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 6°C do 12°C, a maksimalna dnevna od 20°C na severu do 24°C na istoku i jugu Srbije. Uveče ređa pojava kiše na zapadu i severu Srbije. Temperatura u 22h od 11°C do 15°C.

U utorak u Kruševcu sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka sa malom šansom za pojavu kratkotrajne kiše popodne. Vetar slab promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 22°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata iznad 10°C.

U sredu sunčani periodi pre podne, a popodne jači razvoj oblaka i pojava kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar ujutru slab, a popodne umeren severozapadni na severu Srbije. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 12°C, a maksimalna dnevna od 19°C na severu Vojvodine do 25°C na jugu Srbije.

U četvrtak hladnije sa prolaznom kišom u veini krajeva. U petak je moguća kiša samo na istoku i jugu Srbije, a za vikend sunčanije i toplije vreme.