METEOS: U UTORAK SMENA SUNCA I OBLAKA, ALI TOPLIJE

U utorak nakon svežeg jutra, tokom dana duži sunčani periodi sa malo oblaka i malo toplije nego u ponedeljak. Nešto više oblaka biće u toku prepodneva na severozapadu Srbije. Vetar slab severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 8°C do 14°C, a maksimalna od 23°C u Dimitrovgradu do 27°C u Prijepolju. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 14°C do 18°C.

U utorak sunčani periodi sa malo oblaka  i malo toplije nego u ponedeljak. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 25°C. 

U sredu ujutru sveže, a tokom dana znatno toplije nego u utorak i pretežno sunčano. Nešto malo oblaka biće na severu Srbije. Vetar slab do umeren južni. Pritisak oko normale sa tendenciom opadanja. Minimalna temperatura od 8°C do 16°C, a maksimalna od 29°C do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 18°C do 24°C.

U četvrtak takođe vrlo toplo uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima. Krajem dana na severu Srbije su mogući lokalni pljuskovi. U petak na severu osveženje sa jačim lokalnim pljuskovima, a tokom popodneva se očekuju pljuskovi i u zapadnim i centralnim predelima. Samo na jugu Srbije ostaje vrlo toplo i pretežno sunčano. U subotu u svim krajevima zahlađenje sa kišom, a na jugu sa pljuskovima. Od nedelje sveže vreme sa kišom povremeno i dnevnom temperaturom malo ispod 20°C.