METEOS: U UTORAK OBLAČNO I HLADNO, POVREMENO SNEG

U utorak na severu suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima promenljivo oblačno sa kišom, susnežicom i snegom u zapadnim, centralnim i južnim predelima. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -4°C do 0°C, a maksimalna dnevna od 2°C u Užicu do 8°C na severu Vojvodine. Uveče povremena susnežica i sneg u zapadnim i južnim predelima. Temperatura u 22h od -2°C do 2°C.

U utorak u Kruševcu oblačno i hladno sa susnežicom i snegom povremeno. Vetar slab severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 3°C. 

U sredu promenljivo oblačno, na severu Srbije suvo, a u ostlaim krajevima tokom dana sa povremenom susnežicom i snegom. Veća šansa za padavine je popodne u zapadnim, centralnim i južnim predelima. Vetar umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -6°C do -1°C, a maksimalna dnevna od 3°C na jugu do 8°C na severu Vojvodine.

Do kraja sedmice znatno hladnije od proseka za mart mesec. U četvrtak promenljivo oblačno sa susnežicom i snegom u centralnim i južnim predelima, a na severu sunčani periodi. U petak i za vikend pretežno sunčano sa malo oblaka uz lokalno jače mrazeve ujutru. Dnevna temperatura u postepenom porastu od nedelje.