METEOS: U SUBOTU U KRUŠEVCU TOPLO, TEMPERATURA DO 12°C

U subotu relativno toplo za ovo doba godine, ali pretežno oblačno sa kišom u severnoj i delom centralnoj Srbiji, a samo na jugu Srbije suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale na severu i malo iznad normale na jugu. Minimalna temperatura od -2°C u Vranju do 9°C u Beogradu, a maksimalna od 6°C u Vranju do 15°C u Loznici. Uveče kiša na severu. Temperatura u 22h od 2°C na jugu do 10°C u Beogradu.

U subotu u Kruševcu relativno toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 12°C. Uveče suvo.

U nedelju toplo za ovo doba godine i pretežno oblačno sa kišom mestimično. Samo na krajnjem jugu Srbije može biti suvo veći deo dana. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 2°C na jugu do 9°C u Beogradu, a maksimalna od 6°C do 12°C. Uveče kiša na severu. Temperatura u 22h od 3°C do 7°C.

U ponedeljak i utorak takođe relativno toplo uz pretežno oblačno vreme sa povremenom kišom. Zahlađenje se očekuje u sredu kada je moguće da kiša pređe u susnežicu i sneg iznad 600 mnv. U četvrtak ujutru slab mraz i suvo tokom dana sa sunčanim periodima. U petak, poslednjeg dana ove godine relativno toplo uz naoblačenje sa kišom popodne, a u Novogodišnjoj noći zahlađenje i moguća je susnežica i sneg koji prestaju 1. januara po današnjoj prognozi.