METEOS: U SUBOTU PROMENLJIVO OBLAČNO, ALI TOPLO

U subotu promenljiva oblačnost sa sunčanim periodima uz ređu pojavu kratkotrajne kiše. Oblaci se premeštaju od zapada na istok i nešto veća šansa za kišu biće u istočnim predelima, a manja na zapadu Srbije. Vetar slab zapadnih pravaca. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 6°C do 12°C, a maksimalna dnevna od 19°C u Subotici do 23°C u Leskovcu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 11°C do 14°C.

U subotu u Kruševcu promenljiva oblačnost sa sunčanim periodima uz moguću pojavu kratkotrajne kiše. Vetar slab zapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna dnevna do 22°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata oko 10°C. 

U nedelju, na Uskrs, vrlo toplo sa sunčanim periodima i maksimalnom temperaturom iznad 25°C u mnogim krajevima. Popodne se očekuje razvoj oblaka i krajem dana postoji šansa za pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova, pre svega na severu Srbije. Vetar umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 8°C do 14°C, a maksimalna dnevna od 25°C na severu Vojvodine  do 29°C u centralnim i južnim predelima Srbije. 

Tokom iduće sedmice umereno toplo vreme uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima u toku popodneva.