METEOS: U SUBOTU HLADNIJE, TEMPERATURA DO 4°C

U subotu hladnije i oblačno sa kišom u većini predela, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom. U zapadnoj i centralnoj Srbiji je moguća susnežica u nižim predelima. Samo bi na severu Vojvodine i krajenjm jugu Srbije preovlađivalo suvo vreme ili sa zanemarljivo malo padavina. Vetar slab do umeren severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C u Dimitrovgradu do 3°C na severu, a maksimalna dnevna od 4°C u zapadnoj Srbiji do 9°C u Negotinu i na severu Vojvodine. Uveče kiša u većini krajeva, a na zapadu moguća susnežica, na planinama sneg. Temperatura u 22h od 2°C do 6°C.

U subotu u Kruševcu hladnije i oblačno sa kišom povremeno. Vetar slab do umeren severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 4°C.

U nedelju oblačno i hladno sa kišom, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom. U nižim predelima zapadne i južne Srbije je moguća susnežica. Više padavina biće u jugozapadnoj i južnoj Srbiji, a vrlo malo ili nimalo po Vojvodini. Vetar umeren do pojačan istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna dnevna od 4°C u Užicu i Dimitrovgradu do 9°C po Vojvodini.

U ponedeljak oblačno i hladno sa kišom i susnežicom, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom. U nižim predelima zapadne Srbije je moguć i sneg. U utorak na severu Srbije suvo, a u ostlaim predelima oblačno sa kišom i susnežicom. Na planinama će od subote do utorka uveče pasti od 30 do 60 cm novog snega. U sredu svugde suvo sa sunčanim periodima i malo toplije.