METEOS: U SREDU MAGLA I MALO SVEŽIJE

U sredu ujutru magla po Vojvodini, u dolini Morave i po kotlinama. Magla će se zadržati pre podne i izdići u nisku oblačnost sa sumaglicom, koja se postepeno razilazi uz sunčane intervale popodne. Temperatura nekoliko stepeni niža u odnosu na vrlo topli ponedeljak i utorak. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C u Požegi do 5°C u Beogradu, a maksimalna od 12°C do 17°C koliko će biti u Loznici i Valjevu.

U Kruševcu u sredu ujutru magla, a tokom dana promenljiva niska oblačnost sa sumaglicom i sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 13°C.

U četvrtak ujutru ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab, ujutru promenljiv, a tokom dana istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C na jugu do 6°C u Beogradu, a maksimalna od 15°C do 19°C.

U petak sunčano i znatno toplije vreme od proseka za ovo doba godine sa maksimalnim temperaturama od 16°C do 20°C. Za vikend sledi zahlađenje sa malo sporadičnih padavina. Hladnije će biti i u ponedeljak, a od utorka sledi postepeni porast temperature.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.