METEOS: U PONEDELJAK UGLAVNOM SUNČANO, U KRUŠEVCU DO 26°C

U ponedeljak duži sunčani periodi i malo toplije nego u nedelju uz slab dnevni razvoj oblaka. Više sunčanih sati biće na severu, a nešto više oblaka na jugu Srbije. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 24°C do 27°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 16°C do 21°C.

U ponedeljak u Kruševcu sunčani intervali uz umerne razvoj oblaka. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna oko 26°C.

U utorak pretežno sunčano uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 17°C, a maksimalna od 25°C do 29°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 17°C do 22°C.

U sredu i četvrtak još malo toplije  sa sunčaniim periodima uz razvojoblaka u četvrtak sa malom šansom za pljuskove po današnjoj prognozi. Maksimalne temperature od 28°C do 30°C. U petak i za idući vikend nestabilno i svežije sa lokalnim pljuskovima.