METEOS: U PONEDELJAK U KRUŠEVCU TEMPERATURA DO 22°C

U ponedeljak svežije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka sa povećanom šansom za lokalne pljuskove na jugu i istoku Srbije. U ostalim predelima je mala verovatnoća za pljuskove. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 14°C, a maksimalna od 20°C u Dimitrovgradu do 25°C u Negotinu.

U ponedeljak u Kruševcu svežije sa sunčanim intervalima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu lokalnih pljuskova tokom dana. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 22°C.

U utorak malo toplije uz sunčano vreme na severu, a na jugu i istoku Srbije dnevni razvoj oblaka sa mogućim lokalnim pljuskovima popodne. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 13°C, a maksimalna od 23°C do 27°C.

Od srede sledi svakodnevni porast temperature i pretežno sunčano vreme uz slab dnevni razvoj oblaka. Krajem iduće sedmice toplo, ali nestabilno uz moguće lokalne pljuskove popodne.