METEOS: U PONEDELJAK U KRUŠEVCU HLADNO SA KIŠOM

U ponedeljak hladno za ovo doba godine sa kišom povremeno, češćom u južnim i istočnim predelima, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom. Ponegde i u nižim predelima može biti susnežice. Na severu Srbije je manja šansa za kišu. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna dnevna od 6°C na jugu Srbije do 12°C na severu. Uveče hladno sa kišom ponegde, a moguća je i susnežica na zapadu i jugu Srbije. Temperatura u 22h od 2°C do 7°C.

U ponedeljak u Kruševcu hladno sa kišom. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna dnevna do 7°C. Uveče kiša.

U utorak hladno za ovo doba godine sa kišom povremeno, češćom u južnim i istočnim predelima, a na planinama sa snegom. Na severu Srbije je manja šansa za kišu. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna dnevna od 7°C na jugu Srbije do 13°C na severu.

U sredu i četvrtak suvo i postepeno toplije sa sunčanim periodima.