METEOS: U PONEDELJAK TOPLO, TEMPERATURA OKO 22°C

 U ponedeljak niža temperatura nego u nedelju za 3°C do 6°C, ali i dalje prijatno toplo sa sunčanim intervalima i dnevnim razvojem oblaka. Malo više će osvežiti na severu Srbije. Rano ujutru je moguća kiša na severu koja brzo odlazi na istok. U toku dana se očekuje ređa pojava kratkotrajne kiše, ali bi u većini predela bilo suvo. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 6°C do 12°C, a maksimalna dnevna od 19°C na severu Vojvodine do 25°C na jugu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 10°C do 15°C.

U ponedeljak u Kruševcu toplo, uz par stepeni nižu temperaturu nego u nedelju. Popodne sledi razvoj oblaka uz malu šansu za pojavu kratktorajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 22°C.

Od utorka do petka promenljivo vreme sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka koji može usloviti pojavu kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova popodne. Temperatura u padu u četvrtak i petak. Za vikend porast temperature.