METEOS: U PONEDELJAK SUNČANO, JUTRO VRLO HLADNO

U ponedeljak vrlo hladno jutro, ponegde slab prizemni mraz i magla, a tokom dana sunčano i malo toplije nego u nedelju. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar u košavskom području, a u ostalim krajevima slab istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 5°C, a maksimalna od 14°C do 17°C. Uveče vedro i hladno. Temperatura u 22h od 5°C do 9°C.

U ponedeljak u Kruševcu, nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano uz manji porast dnevne temperature. Duvaće slab do umeren istočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, maksimalna do 17°C. Uveče vedro i hladno. 

U utorak malo do umereno oblačno sa sunčanim periodima. Duvaće umeren jugoistočni vetar u košavskom području, a u ostalim krajevima slab istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 6°C, a maksimalna od 12°C do 16°C.

Do kraja iduće sedmice suvo vreme uz postepeni porast dnevne temperature krajem sedmice. Jutra će biti hladna i ponegde maglovita na zapadu i jugu Srbije.