METEOS: U PETAK TOPLO, TEMPERATURA OKO 22°C

U petak jutro hladno i ponegde maglovito, a tokom dana relativno toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano, ponegde sa sumaglicom po kotlinama. Vetar slab istočni i severoistočni ili promenljiv.Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 11°C, a maksimalna od 20°C do 23°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 9°C do 15°C.

U petak u Kruševcu toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano. Ujutru sveže i moguća je sumaglica. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 22°C. 

U subotu jutro hladno i ponegde maglovito, a tokom dana relativno toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano sa malo oblaka, ređe sa sumaglicom. Vetar slab istočni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 10°C, a maksimalna od 19°C do 22°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 8°C do 14°C.

U nedelju i početkom iduće sedmice se zadržava pretežno sunčano tokom dana i toplije od proseka. Jutra svežija, ponegde sa maglom. Maksimalne temperature od 20°C do 24°C.