METEOS: U PETAK TOPLO, ALI I PROMENLJIVO VREME

U petak relativno sveže i promenljivo oblačno sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Toplije će biti na jugu Srbije uz više sunčanih perioda i sa znatno manje kiše nego u severnim i centralnim predelima. Vetar slab zapadni ili promenljivog pravca. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 7°C do 12°C, a maksimalna od 19°C na severu Vojvodine do 26°C na jugu Srbije, u Leskovcu.

U petak u Kruševcu toplo sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova. Vetar slab zapadni ili promenljivog pravca. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 9°C, maksimalna do 25°C.

U subotu promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i povremenom kišom i mogućim lokalnim pljuskovima. Za razliku od petka, više kiše biće na jugu Srbije, a manje na severu. U nedelju više sunčanih intervala uz dnevni razvoj oblaka i malo ređu pojavu kratkotrajne kiše i pljuskova.

U ponedeljak toplije sa dužim sunčanim periodima, a krajem dana ponovo kiša koja dolazi sa severozapada.U utorak hladnije sa obilnijiom kišom koja se premešta ka jugu Srbije, a na severu Vojvodinenastupa razvedravanje popodne. U sredu i četvrtak sunčani periodi i postepeno topije.