METEOS: U PETAK TOPLIJE I UGLAVNOM SUNČANO

U petak toplije sa dužim sunčanim periodima, a samo će na severu Vojvodine biti oblačnije sa manje sunčanih intervala. Vetar slab južni i jugozapadni, na severu umeren jugozapadni krajem dana. Pritisak malo ispod normale i u padu. Minimalna temperatura od 4°C do 10°C, a maksimalna dnevna od 17°C u Subotici do 23°C u centralnim i jugozapadnim predelima. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 8°C do 14°C.

U petak u Kruševcu toplije i pretežno sunčano. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna dnevna do 23°C. Uveče suvo. 

U subotu vrlo toplo i sunčano u centralnim i južnim predelima, a na severu dolazi do naoblačenja sa kišom sredinom dana koje se popodne i uveče širi na centralne predele. Vetar umeren južni i jugozapadni, a na severu popodne u skretanju na umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 8°C do 14°C, maksimalna dnevna od 16°C u Subotici do 26°C u centralnim i južnim predelima, a minimalna temperatura na severu Srbije krajem dana zbog zahlađenja. 

U nedelju znatno hladnije sa kišom, a na planinama sa snegom. Popodne se razvedrava na severu. Prva dva-tri dana iduće sedmice jutra hladna i ponegdee sa slabim mrazem. Tokom dana duži sunčani periodi uz postepeni porast temperature.