METEOS: U NEDELJU TOPLIJE, TEMPERATURA DO 10°C

U nedelju ujutru slab mraz u većini krajeva, a tokom dana duži sunčani periodi i toplije nego u subotu. Vetar slab do umeren južnih pravaca. Pritisak iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura od -5°C na jugu do 1°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od 6°C u Vranju do 12°C na severu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 1°C do 7°C.

U Kruševcu u nedelju ujutru slab mraz, a tokom dana duži sunčani periodi i toplije nego u subotu. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura -4°C, a maksimalna 10°C. Uveče suvo. 

U ponedeljak naoblačenje i postepeno zahlađenje sa kišom, a u planinama sa snegom. Očekuje se od 5 do 15 lit/m2 kiše. Vetar ujutru umeren južni, a zatim pojačan severozapadni. Pritisak malo ispod normale ujutru i u porastu popodne. Minimalna temperatura od -3°C na jugu do 5°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od 6°C do 10°C. U toku noći ka utorku sledi dalji pad temperature, pa može biti susnežice i snega u nižim predelima zapadne Srbije. 

U utorak hladnije i ujutru sa slabim snegom u jugozapadnoj i južnoj Srbiji, a u ostalim predelima suvo uz razvedravanje. U sredu i četvrtak sledi brzi porast temperature i znatno toplije vreme, u četvrtak ponegde oko 15°C tokom dana.