METEOS: U NEDELJU PRIJATNIJA TEMPERATURA, UZ REĐU POJAVU KIŠE

U nedelju i na jugu Srbije niža i prijatnija temperatura uz ređu pojavu kratkotrajne kiše, a na severu pretežno suvo i prijatno sa sunčanim intevalima uz dnevni razvoj oblaka. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 19°C, a maksimalna od 26°C na severu Vojvodine do 30°C na jugu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 16°C do 22°C.

U nedelju u Kruševcu niža i prijatnija temperatura uz sunčane intervale i dnevni razvoj oblaka. Postoji šansa za kratkotrajnu kišu. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 29°C. 

U ponedeljak sveže i prijatno jutro, a tokom dana suvo sa dužim sunčanim intevalima i toplo, ali bez vrućine. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 17°C, a maksimalna od 28°C na severu Vojvodine do 31°C na jugu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 16°C do 24°C.

U utorak nakon svežeg i prijatnog jutra, tokom dana duži sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka i bez velike vrućine. Od srede sunčano i sve toplije uz vrućinu u drugoj polovini iduće sedmice, kada će temperature ponovo biti iznad 35°C.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.