METEOS: U NEDELJU JUTARNJI MRAZ I MOGUĆA MAGLA

U nedelju ujutru mraz, a po kotlinama i ponegde u nizijama magla. Tokom dana suvo uz sunčane periode, ali i moguću sumaglicu, a po kotlinama se magla može duže zadržati. Na planinama sunčano i toplije. Vetar slab jugoistočni i južni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -8°C do -1°C, maksimalna od 3°C do 8°C, a po kotlinama sa maglom hladnije. Uveče suvo sa mrazem. Temperatura u 22h od -4°C do 0°C.

U nedelju u Kruševcu ujutru slab mraz i moguća magla, a tokom dana suvo uz sunčane periode, ali i moguću sumaglicu. Vetar slab istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -5°C, a maksimalna oko +4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata malo ispod 0°C.

U ponedeljak ujutru slab mraz i suvo tokom dana uz sunčane periode i promenljivu oblačnost na istoku. Vetar slab zapadni i severozapadni, na severu Vojvodine i u Timočkoj Krajini umeren do pojačan popodne. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -1°C, maksimalna od 3°C do 8°C.

U utorak se očekuje zahlađenje sa vrlo malo padavina u vidu susnežice snega u centralnim, zapadnim i južnim predelima. U sredu i četvrtak sunčani periodi sa jutarnjim mrazevima i porastom dnevne temperature u četvrtak.