METEOS: U ČETVRTAK VEOMA TOPLO, TEMPERATURA OKO 30°C

U četvrtak sunčano i vrlo toplo tokom dana u svim predelima sa temperaturama oko ili malo iznad 30°C. Vetar slab jugoistočni i južni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 29°C do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 20°C do 23°C.

U četvrtak u Kruševcu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna oko 30°C. 

U petak prolazna promenljiva oblačnost uz malo niže temperature tokom dana i moguću šansu za slabe padavine sporadično. Na severu može ostati suvo tokom većeg dela dana uz sunčane periode, a na jugu i u centralnim predelima veća šansa za padavine u popodnevnim časovima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna od 26°C do 29°C. Uveče moguća kiša na jugu i u centralnim krajevima.

U subotu pretežno sunčano i toplo uz razvoj slabe prolazne oblačnosti, uglavnom na jugu i jugoistoku Srbije. U nedelju i ponedeljak sunčano i vrlo toplo sa temperaturama malo iznad 30°C.