METEOS: U ČETVRTAK UJUTRU TEMPERATURA I DO -12°C

U četvrtak ujutru jak mraz, a tokom dana hladno sa sunčanim periodima. Više oblaka biće pre podne u južnim krajevima, a krajem dana na severu Vojvodine dolazi do umerenog naoblačenja koje se u noći ka petku širi na severne i centralne predele Srbije, ali bez padavina. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -20°C u Sjenici do -6°C u Negotinu i Leskovcu, a maksimalna od -4 °C do 0°C, u Negotinu do 3°C. Uveče suvo i vrlo hladno. Temperatura u 22h od -8°C do -2°C.

U četvrtak ujutru mraz u Kruševcu, a tokom dana hladno sa umerenom oblačnošću i sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -12°C, a maksimalna do -3°C. Uveče suvo.

U petak ujutru slabiji mraz, a tokom dana toplije nego u četvrtak sa promenljivom oblačnošću koja se premešta od severozapada ka jugoistoku Srbije. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -12°C do -2°C, a maksimalna od 0 °C do 6°C.

Za vikend i u ponedeljak suvo uz slabe jutarnje mrazeve i dnevnu temperaturu od 2°C do 7°C. U utorak i sredu se očekuje zahlađenje sa vrlo malo padavina u vidu snega.