METEOS: U ČETVRTAK TOPLIJE, UVEČE MOGUĆA KIŠA

U četvrtak još toplije sa dužim sunčanim periodima pre podne. Popodne naoblačenje na jugozapadu i zapadu Srbije koje se premešta ka centralnim predelima uz kišu predveče. Druga oblačnost sa severa zahvata krajem dana sever Vojvodine gde takođe donosi kišu u večernjim satima. Vetar slab do umeren jugozapadni i južni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 2°Cdo 10°C, a maksimalna od 19°C do 23°C.

U četvrtak u Kruševcu toplije sa dužim sunčanim periodima. Popodne postepeno naoblačenje, a uveče i u noći ka petku povremena kiša. Vetar slab jugozapadni i južni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 23°C.

U petak svežije za 5°C do 7°C sa prolaznom kišom pre podne u jugozapadnim i južnim predelima, a na severu razvedravanje i duži sunčani periodi tokom dana. U subotu i nedelju duži sunčani periodi uz slab dnevni razvoj oblaka. Jutra hladna, a dnevne temperature u manjem porastu i u intervalu od 16°C do 20°C. Početkom iduće sedmice još malo toplije.