METEOS: U ČETVRTAK SUNČANO, TEMPERATURA DO 22°C

U četvrtak nakon hladnog i ponegde maglovitog jutra, tokom dana relativno toplo za ovo doba godine uz sunčane periode i malo oblaka. Vetar slab, ujutru jugoistočni i istočni, a popodne severnih pravaca ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 10°C, a maksimalna od 20°C do 24°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 9°C do 16°C.

U četvrtak u Kruševcu nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano sa malo oblaka i relativno toplo za ovo doba godine. Vetar slab istočni, popodne severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 22°C. 

U petak sunčani periodi uz malu do umerenu oblačnost u severnim i centralnim predelima. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 11°C, a maksimalna od 20°C do 24°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 10°C do 16°C.

Za vikend i početkom iduće sedmice suvo sa sunčanim periodima uz malu do umerenu oblačnost tokom vikenda. Biće malo toplije od proseka za ovo doba godine.