METEOS: U ČETVRTAK SUNČANO I VRUĆINA, TEMPERATURA DO 33°C

U četvrtak sunčano i vrućina uz mogući razvoj slabe prolazne oblačnosti tokom dana. Biće vrlo toplo i sparno uz temperature oko ili malo iznad 33°C. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 20°C, a maksimalna od 31°C do 35°C na jugozapadu i zapadu Srbije. Uveče i u noći ka petku suvo, toplo i sparno. Temperatura u 22 sata od 24°C do 27°C.

U četvrtak u Kruševcu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna do 33°C. Uveče suvo i toplo. 

Petak će biti najtopliji dan ovog meseca. Biće sunčano i sparno uz velike vrućine sa maksimalnim temperaturama koje u pojedinim mestima mogu dostizati 36-37°C. Kasnije popodne, predveče i uveče postepeno naoblačenje sa kišom i pljuskovima koje prvo zahvata krajnje zapadne, severozapadne i jugozapadne krajeve. Vetar slab jugoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 22°C, a maksimalna od 34°C do 37°C na jugozapadu Srbije. Uveče toplo sa mogućom kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Temperatura u 22 sata od 25°C do 28°C.

U subotu promenljivo oblačno sa čestom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom uz znatno niže i prijatnije temperature. U nedelju i ponedeljak pretežno sunčano i suvo sa razvojem oblačnosti tokom dana.